Каталог - GS Mask Ukraine

Професійні альгінатні маски
Пінка для вмивання з екстрактом лотоса
Пінка для вмивання з екстрактом лотоса
Пінка для вмивання з екстрактом лотоса

Пінка для вмивання з екстрактом лотоса

ДІЯ: м’яка пінка на основі ніжних піноутворювачів та компонентів натурального походження делікатно очищає шкіру від повсякденного забруднення, видаляє надлишки шкірного сала, ороговілі клітини епідермісу та залишки макіяжу.
Засіб легко й густо піниться, утворюючи повітряно-кремову текстуру, яка делікатно видаляє найдрібніші забруднення та готує шкіру для нанесення інших косметичних засобів. Підходить для щоденного використання.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: спінити невелику кількість пінки, нанести на шкіру обличчя, шиї та декольте. Легкими круговими рухами помасажувати. Змити водою комфортної температури. За потреби повторити ще раз.

Тип шкіри та вік: підходить для всіх типів шкіри та немає вікових обмежень.
Область застосування: обличчя, навколо очей, шия, декольте.
Термін придатності: 18 місяців. Після відкриття: 12 місяців.
Зберігати в прохолодному місці при температурі +5 – +25°C, без доступу сонячних променів.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ:
- Бетаїн сприяє утриманню вологи в клітинах, пом’якшує і заспокоює шкіру, прискорює загоєння дрібних ушкоджень шкіри та покращує її зовнішній вигляд;
- Екстракт лотоса надає відновлюючий та антивіковий ефект, зміцнює тургор шкіри, заспокоює роздратовану шкіру та надає їй свіжий вигляд, підсилює дію інших активних компонентів засобу;
- Сорбітол зволожує та діє як пребіотичний інгредієнт, що допомагає підтримувати природній баланс бактерій на шкірі;
- Гліцерин насичує вологою верхній шар шкіри, очищує, позбавляє ороговілих клітин та забруднення, вирівнює колір шкіри, сприяє омолодженню та регенерації, покращує природну здатність шкіри протистояти патогенним мікроорганізмам та агресивному впливу вітру, морозу, сонця;
- Гліцин - амінокислота, що відповідає за регенерацію, має протизапальну, освітлювальну, зволожуючу, пом’якшувальну, відновлюючу, антиоксидантну дію та активно використовується у медицині як лікувальний препарат.

Правильне очищення має бути делікатним і неагресивним, тому у складі відсутні агресивні ПАР чи сульфатні компоненти. Пінка не змінює структуру багатого білками рогового шару та підтримує повну цілісність шкірного бар'єру.
Склад (INCI): Aqua (Water), Glucotain Clear (Capryloyl / Caproyl Methyl Glucamide), Betaine, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Sorbitol, ORAMIX CG 110 (Caprylyl / Capryl Glucoside), Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Glycerin, Glycine, Isopentyldiol IPD, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Lactic Acid.

  • Ціна:
    260 грн флакон 50 мл
    530 грн флакон 150 мл

    Для косметологів та майстрів масажу діють спеціальні ціни після пред'явлення диплома чи сертифіката.
  • Тип маски:для салонного та домашнього використання.
  • Вік:13+
  • Де купити: купити можна написавши нам по Вайберу або в соціальних мережах
Потрібна допомога у виборі масок? Детальніше