Каталог - GS Mask Ukraine

Професійні альгінатні маски
Cироватка з пептидом Idealift та ніацинамідом 4%
Cироватка з пептидом Idealift та ніацинамідом 4%
Cироватка з пептидом Idealift та ніацинамідом 4%

Cироватка з пептидом Idealift та ніацинамідом 4%

Дія та властивості сироватки: відновлює та активно зволожує шкіру, стимулює процес синтезу колагену та еластину. Вирівнює колір обличчя та освітлює пігментацію. Зменшує глибину мімічних зморшок та надає видимий ліфтинг контуру обличчя, підвищує пружність та еластичність шкіри. Заспокоює, знімає запалення, перешкоджає появі висипів. При курсовому застосуванні пептидна сироватка відновлює текстуру шкіри та пом'якшує її, покращує колір обличчя. Шкіра сяє зсередини та має здоровий зовнішній вигляд. Тривале використання сироватки сприяє накопиченню гіалуронової кислоти у верхніх шарах шкіри і як результат шкіра стає більш пружною та зволоженою.

Склад / INCI: Aqua (Water), Urea (and) Glucose (and) Sodium PCA (and) Sorbitol (and) Fructose (and) Hydrolyzed Wheat Protein (and) Sodium Glutamate (and) Glycine (and) Lysine (and) Malic Acid (and) Tartaric Acid (and) Citric Acid (and) Glycolic Acid (and) Lactic Acid (and) Sodium Hydroxide (and) Potassium Hydroxide (Natural Moisturizing Factor), Butylene Glycol (and) water (and) sorbitan laurate (and) hydrobyethylcellulose (and) acetyl dipeptide-1 cetyl ester, Niacinamide, Propylene Glycol, Isopentyldiol IPD, Phenoxyethanol, Аllantoin, Xanthan gum, Maltodextrin, Sodium Hyaluronate (LMW), Ethylhexylglycerin, L-arginine, EDTA, Fragrance.
Термін придатності: 18 місяців. Після відкриття: 12 місяців.

Спосіб застосування: вранці або ввечері нанести декілька крапель сироватки на очищену шкіру обличчя та шиї, легкими масажними рухами рівномірно розподілити сироватку. Рекомендується курсове використання сироватки кожен день на протязі одного місяця. Сироватка може використовуватися як самостійний засіб для догляду за шкірою обличчя та шиї або в комплексі косметичних процедур як фінішний засіб після зняття альгінатної маски.
Флакон 15 мл розрахований на 25-30 використань – повний курс 1 місяць.

ВАЖЛИВО! Можлива індивідуальна непереносимість компонентів складу. Перед використанням нового засобу догляду обов'язково проведіть тест на чутливість та алергію: трохи засобу нанесіть на вигині ліктя, залиште засіб на 24 години. Якщо реакції на шкірі не було – можна використовувати косметичний засіб.

  • Ціна: 490 грн - флакон 15 мл

    Для косметологів та майстрів масажу діє спеціальна ціна після пред'явлення диплома чи сертифіката.
  • Тип маски:Для всіх типів шкіри. Рекомендована для використання при перших проявах старіння. Ідеальний засіб догляду за проблемною шкірою обличчя, для шкіри з пігментацією, для втомленої тьмяної шкіри, при наявності дрібних мімічних зморшок та при гравітаційному типі старіння.
  • Вік:18+
  • Де купити: купити можна написавши нам по Вайберу або в соціальних мережах
Потрібна допомога у виборі масок? Детальніше