Огляд масок з ефектом освітлення

Огляд масок з ефектом освітлення

Альгінатна маска зволожує, живить та пом'якшує шкіру, а за рахунок додаткових активних компонентів у своєму складі може освітлювати шкіру, вирівнювати та освіжати колір обличчя.
Насамперед альгінатні маски з ефектом освітлення підійдуть для шкіри з пігментацією, для вікової втомленої шкіри, для шкіри з пост-акне та локальними застійними плямами. У поєднанні з поверхневими пілінгами освітлювальні альгінатні маски дають видимий результат вже після першої процедури, а при системному курсовому застосуванні покращується якість епідермісу, колір обличчя стає однорідним, шкіра набуває здорового світлого відтінку.

GS Mask пропонує три види альгінатної маски з освітлюючою дією:

  •  Маска з обліпихою. Поживна. Усуває зневоднення та лущення, надає омолоджуючу дію. У складі натуральні сушені ягоди обліпихи = багата на вітаміни С, А, Е і бета каротином.
        - Ефект освітлення yesyesyes
        Склад: діатоміт, альгінати водоростей, подрібнена м'якоть та кісточка обліпихи, сульфат кальцію, пірофосфат натрію, СI 15985, parfum.
        ❌ Не підходить для особливо чутливої реактивної шкіри та людей з алергією на натуральну обліпиху.
            
  • Маска з вітаміном С. Освітлювальна. Ідеальна для шкіри з пігментацією та ознаками "фото старіння". При курсовому застосуванні перешкоджає появі нових пігментних плям. Ефективно освітлює плями пост-травматичної пігментації проблемної шкіри. Підвищує еластичність шкіри. Для всіх типів шкіри та віку.
        - Ефект освітлення yesyes
        Склад: діатоміт, альгінати водоростей, сульфат кальцію, пірофосфат натрію, екстракт мучниці, вітамін С, СI 15985, parfum.
        Рекомендуємо використовувати маску з вітаміном С у комплексі з пілінгами для ефекту ліфтингу та сяйва шкіри.
           
  • Перлинна anti-age маска. Сприяє оновленню шкіри, візуально скорочує глибину вікових заломів та дрібних зморшок. Протизапальна дія. Закріплює результати масажу обличчя.
        - Ефект освітлення yes
        Склад: діатоміт, альгінати водоростей, сульфат кальцію, пірофосфат натрію, пудра морських перлів, вітамін Е, вітамін С, parfum.
        Маска не містить барвників. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу та куперозну.


На фото результат після одного використання альгінатної "живої" маски з обліпихою.



Отримати консультацію щодо альгінатних масок та оформити замовлення можна за телефоном +380965045268 (Viber) або у наших представників ⇒

PRO BEAUTY ВИСТАВКА:

Потрібна допомога у виборі масок? Детальніше